Friday, February 8, 2013

Shake Shack Yakında İstanbul'da!! / The Famous American, Shake Shack Soon to Open in Istanbul!!

Bugün okuduğum çok sevindirici bir haberi sizinle paylaşmak istedim. Ünlü Amerikan hamburgerci Shake Shack Mayıs ayında İstanbul'a geliyormuş!!

Today I read the most exciting news in the paper. The famous American burger bar Shake Shack is coming to Istanbul in May!! 
............................................................................................................................................

Daha önce Amerika yazımda bahsetmiştim; ilki Madison Square Park'ın içinde yer alan büfenin önünde her daim uzun bir kuyruk vardır. İstersen kameralardan kuyruğu canlı olarak da takip edebilirsin. Cheeseburgeri inanılmaz lezzetli.
Shake Shack'i İstanbul'a getirecek grup, aynı zamanda Starbucks'ın da Türkiye temsilcisi olan Shaya. İlk şube Mayıs ayında İstiklal'de açılacak olup iki yıl içerisinde şube sayısının beşe çıkması hedefleniyor.

En güzel haberse, fiyatların diğer gurme burgerler kadar yüksek olmayacak olması. Ortalamada %20-25 daha ucuz olacakmış.

Heyecanla bekliyoruz...

http://www.shakeshacknyc.com/
................................................................................................................................................
For those of you who are unfamiliar with Shake Shack, I recently wrote about the place in my NY post.  Located inside the Madison Square Park (i.e. its first location), this tiny buffet with only outdoor seating always has the longest waiting list. Last time it took us 45 minutes to get our burgers. For me, it just makes the whole experience even more worth it. 


The first store will open in May on Istiklal street, followed by an additional four stores in the next two years. The company bringing Shake Shack to Istanbul is the well known group Shaya, who also brought Starbucks to Turkey. 

Best of all, the prices won't be as expensive as other gourmet burger bars in Istanbul. 

I'm really looking forward to it! 

http://www.shakeshacknyc.com/

14 comments:

  1. Aslında bu çok kötü bi haber, şimdi gidip gidip burger yemek isticez Yıldızcım ühüü :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gizemcim hiç öyle düşünmemiştim valla, çok haklısın :)). Valla yemek blogu yazma kararı aldığımda bunu düşünmem gerekirdi, mecburen yiyeceğim artık :)).

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks a lot :). You have no idea,it's amazing! Can't wait for the brand to come to Istanbul. Love your blog! Will be a frequent visitor from now on :)).

      Delete
  3. Yildizcim iste bu harika bir haber, her Istanbul ziyaretimde ugrarim artik, belki birlikte de gideriz bir gun : ) Yorumunu gorunce cok sevindim, postlara bir sure ara vermistin, simdi bir baktim yenilerini yapmissin, NY a gidilmis, harikaaa, nasil guzel yerler kesfedip yazmissindir eminim. Rahat bir zamanimda okuycam onlari da : ) Iyi haftalar : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkürler Aylincim :). Mayıs'ta açılıyor. Geldiğinde gideriz beraber. Evet, yazılara ara vermiştim iş yoğunluğundan ama artık daha çok ilgilenmeye çalışacağım. NY'ta 2 sene yaşamıştım. Onun derlemesi o yazılar. Bayağı bilgi var, umarım beğenirsin :). Sana da iyi haftalar canım!

      Delete
  4. Simdi ben cok ciddi bir hamburger hastasi degilim hatta oyle canim falan istemez aklima gelmez :) ama shack shake'i oyle anlattin ki cheeseburger'ini cidden denemek istedim.. :) Mayis'a kadar bekleyelim, acildiginda dener fikrimi soylerim sana tatlim ! Bu arada daha sik yaziyor olman harika ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lulucum, valla bana sorarsan, kilo almayacağımı bilsem, her dakika cheeseburger yerim :)). ama shake shack'in cheeseburgerini yiyip de bu güne kadar bayılmayanını duymadım. evet, bazen daha kısa da olsa, daha sık yazmaya çalışıyorum. takip ettiğin için çok sağol :)).

      Delete
  5. yeni bir hamburgeci daha..
    bir de bunu deneyeceğim ..
    bende bu iştah olduktan sonra sanırım diyet hep hayal olacak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maalesef aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. daha dün spor salonunda bir bayan, arada bir kaçamak olsun diye domatesli makarna yiyorum dedi :)). inanamadım. benim neler yediğimi duysa şok geçirir herhalde :). olsun, bence kesinlikle değer :)).

      Delete
  6. Shack Shake
    Shake Shack
    Shake Schack
    Schake Schack
    Schake Shack

    Doğrusu Shake&Shack :)
    Bu güzel bilgi için çok teşekkürler!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaha, farkında bile değilim, üstelik başlıkta da :))). hemen düzeltiyorum. gerçi böyle de iyimiş :))

      Delete
  7. Hamburgeri çok seven bir çift olarak bu habere sevindim. Yeni bir lezzet daha geliyor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biz de aynı şekildeyiz Özgür'le :). Hele o hamburger Shake Shack olunca, sevinmemek elde değil :)).

      Delete

Would love to hear what you think!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...