Sunday, May 5, 2013

Gaspar Haftaya Açılıyor / Gaspar to Open Next Week

Kızarmış Kastamonu köy ekmekleri ve yanında gelen ançüezli tereyağı, trüf yağlı kağıtta beyaz peyniri ve İstanbul'un en iyi kokteylleri...Galatasaray'daki Münferit kısa zamanda herkesin hayranlığını kazanmıştı. Sahibi / aşçısı / DJ'i Ferit Sarper şimdi Karaköy'deki yeni mekanı ile karşımıza çıkıyor. Hayranı olduğu Fransız asıllı Arjantin yönetmen Gaspar Noe'nın adını verdiği "fine dine" restoranı Gaspar. Gazetelerde çıkan özel partilerinden ötürü hepimiz açıldı sandık. Ama hiç bir yerde yemekleri hakkında bilgi, hatta bir telefon numarası bile yoktu. Sonunda dayanamayıp kapılarına kadar gittim. Birinci elden öğrendim ki haftaya açılıyor.    Benim gibi gece gündüz Gaspar diye sayıklayanlara duyurulur :). Tamirci'nin karşısında, üç katlı muazzam güzellikte bir binada. Detaylar yakında...

Known and loved for his famous restaurant Munferit, Ferit Sarper is opening a new place in Karakoy. Gaspar, after famous director Gaspar Noe, is expected to  open doors next week. Why is this such an important news to post? Because everyone is waiting for this restaurant. Just across nightclub Tamirci, Gaspar is located in a beautiful three floor building. Details to come. 


2 comments:

  1. sen anlatırken benim damağım şenlendi...

    ReplyDelete
  2. Bu etkiyi sende yaratmayı başardıysam büyük başarı demek :). asıl senin sayfana girdikçe gözlerim bayram ediyor, karnım guruldamaya başlıyor :).

    ReplyDelete

Would love to hear what you think!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...